Agenda de la setmana

Setmana del 23 de novembre al 27 de novembre de 2020

  1. REUNIONS SETMANA

Dia

Hora

Lloc

Tema

Convocats

19 Novembre-25 Novembre

Setmana exàmens 2n Batxillerat

27 Novembre

FINAL 1R TRIMESTRE

PROPERES SETMANES

30 Novembre

INICI 2N TRIMESTRE

  1. DECORACIÓ ARTÍSTICA INSTITUT

A l’aparador, fruit d’una col·laboració amb la botiga L’arbre, podeu gaudir d’una petita mostra dels aparadors solidaris que podreu trobar per 70 establiments de Reus amb obres sobre la violència masclista amb motiu del 25N.

aparador

25N#CRIDEMPROU

  1. ESCOLA VERDA

Setmana Europea de Prevenció de residus. Del 21 al 29 de novembre es celebra la Setmana Europea de Prevenció de residus, enguany versa en els “Residus invisibles”

Sabíeu que per fabricar un telèfon intel·ligent de menys de 200 grams i incloure un petit paquet, es produeixen uns 86 quilograms de residu? El que veieu no és sempre el veritable pes ... "Residus invisibles" es refereix a la gran quantitat de residus generats durant el procés de fabricació dels productes. Una gran part dels residus invisibles no es poden reciclar i acaben en abocadors i incineradores. Juntament amb la petjada de residus, hi ha també l’impacte generat pel CO 2 i un cost carregós per al clima. Per a una producció i consum sostenibles, els productes han de tenir una vida útil més llarga, ser més fàcils de reparar i reciclar i, en definitiva, ser completament no tòxics el dia que es reciclen. L’augment de la vida útil del producte redueix la necessitat de nova producció i per tant la quantitat de residus produïts a través de la fabricació.

Per a més informació:

http://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea/dies_tematics/

RESIDUS INVISIBLES TEXANS

RESIDUS INVISIBLES MÒBIL