facebook  Instagram  TikTokpetita       lloro20px blogIBC80px COLORb      coeducat robotica assesorament 60px
 • DSC 2807
 • DSC 2864
 • E.F
 • DSC 2714
 • DSC 2723
 • DSC 2725
 • DSC 2761
 • DSC 2774
 • DSC 2793
 • DSC 2798
 • DSC 2805
 • DSC 2751

Nova Newsletter de l'Ins Baix Camp

Ja tenim nova Newsletter! aquesta publicació trimestral ens posa al dia de les novetats de la Formació Professional al nostre centre. És una publicació dirigida a les empreses del territori perquè coneguin de primera mà tots els projectes i activitats que fem a l'Institut enfocats a la millora dels nostres estudis professionals. No us la perdeu!

Captura

VIII Jornades d'Informàtica a l'IBC


VIII Jornades dinformatica IBC

Tàndem solidari de l’INS Baix Camp i l’empresa Roda Bike

WhatsApp Image 2021 01 29 at 20.28.58

L’institut Baix Camp és un dels centres beneficiaris de la campanya de donació de bicicletes organitzada per la botiga i taller de reparació de bicicletes Roda Bike Cambrils. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és donar una segona vida a bicicletes de segona mà que el taller Roda Bike repara per poder-la lliurar a alumnat en situacions socials i econòmiques desfavorides. Aquesta setmana ja ens han portat 4 bicicletes. Ja queda poc per poder realitzar la primera donació!

 

VIII Jornades d'Emprenedoria a l'IBC

VIII Jornades dEmprenedoria IBC 2021La propera setmana es duran a terme a l'Institut les VIII Jornades d'Emprenedoria. El Departament de FOL (Formació i Orientació Laboral) lidera des de fa anys aquestes Jornades que uneixen l'institut en un de sol per despertar l'esperit emprenedor del nostre alumnat. Tot i la situació sanitària actual, les Jornades es duran a terme amb totes les mesures de seguretat i professionals de diferents camps faran arribar la seva experiència al nostre alumnat. Sens dubte, unes experiències i reflexions motivadores que faran prendre sentit a molts conceptes apresos a l'aula.  PROGRAMA DE LES JORNADES

Premsa: Reus Digital

L’optativa de projectes globalitzadors a l’Institut Baix Camp

WhatsApp Image 2021 01 19 at 09.42.49A l’institut Baix Camp tenim molt clar que la societat i les metodologies educatives han d’evolucionar a la mateixa velocitat i és per això que cada vegada més hem de preparar el nostre alumnat per donar respostes innovadores en una societat canviant i en evolució constant. El treball per projectes esdevé una eina fonamental per aquest propòsit ja que els projectes resultants tenen aplicació en el món real més enllà de l’aula i busquen crear una educació interdisciplinària amb un significat.

Ja fa més de 3 anys que l’INS Baix Camp va començar a dur a terme petits projectes seguint aquesta metodologia i, davant l’èxit d’aquestes propostes educatives, cada curs s’han anat ampliant les hores lectives assignades fins dedicar enguany 3 sessions setmanals a 1r, 2n i 3r ESO. 

L’INSTITUT BAIX CAMP ACONSEGUEIX LA CERTIFICACIÓ ISO 14001 DE SISTEMES DE GESTIÓ AMBIENTAL

WhatsApp Image 2019 11 04 at 11.34.04

L’Institut Baix Camp ha aconseguit la certificació ISO 14001 de sistemes de gestió ambiental. És el tercer centre educatiu de tot el territori català que obté aquest reconeixement. L’Institut Baix Camp va rebre l’any 2018 el distintiu d’Escola Verda per part de les conselleries d’educació i de Territori i sostenibilitat. 

A partir d’aquest reconeixement inicial va establir uns objectius mediambientals que ha anat desenvolupant en els dos darrers cursos escolars: 

Premsa: Canal Reus

fsi mecd 2016DE 3l vermell 360px