blogIBC80px COLORb        

Projectes nivell educatiu: BAT

APADRINA UN LECTOR


Aquest projecte consisteix en  de taller de lectura amb certes particularitats. Un alumne/a de 1r i/o 2n de BAT apadrina un lector de 1r i/o 2n ESO. Un cop dissenyades les parelles d'ambdós nivells, l'alumnat implicat signa un contracte de lectura, rep un llibre per llegir i cada parella de padrí/-ina i fillol/-a acorden la lectura del llibre fomentant la discussió entre ells sobre diversos aspectes de la lectura mitjançant un intercanvi de mails, reunions presencials de l'alumnat emparellat i una reunió propera al final de trimestre de totes les parelles de lectura on es realitza un fòrum i la projecció d'una pellícula directa o indirectament relacionada amb el llibre que s'ha llegit.  

 

ETWINNING

El seminari d´anglès organitza des de fa 7 anys un intercanvi amb un institut d´Europa adreçat als alumnes de 1r de batxillerat . L´alumnat realitza una activitat conjunta mitjançant diversos recursos TIC i després, en les visites a ambdós països, es posa in situ en comú els treballs realitzats. L´alumnat català conviu una setmana amb la familia del país visitant i més tard l’alumnat polonés és acollit per les famílies catalanes.


OLIMPÍADES DE GEOLOGIA

La Geologia és la ciència que ens ajuda a conèixer el nostre planeta i com millor l’entenguem, millor el podrem preservar. Amb l’olimpíada de Geologia de Catalunya es potencia l’interès i coneixement dels estudiants de Batxillerat en relació amb aquesta ciència, remarcant la seva importància en el món actual, i promocionant el seu progrés i desenvolupament Cada any alumnes del nostre centre participen en aquestes proves, que consisteixen en un exàmen teòric individual tipus test i una pràctica d’interpretació de mapes i reconeixement de roques, minerals i fòssils.


CONCVRS DE CVLTVRA CLÀSSICA ODISSEA

Amb l’objectiu de treure la Cultura Clàssica de les aules, l’alumnat del Batxillerat d’Humanitats participa anualment en aquest concurs, convocat per l’Associació de Professors de Llengües Clàssiques. El concurs consisteix a respondre una sèrie de preguntes cenyides al currículum de cultura clàssica, llatí i grec sobre un temes concrets.


CERTIFICATS OFICIALS LLENGUA ANGLESA
Common European Framework of Reference

Cada any augmenta el nombre d'alumnes de Batxillerat del nostre centre que es presenten a les proves d'obtenció dels certificats d’anglès B1, B2 i C1 pertanyents a la EOI i/o Cambridge Tests. L’alumnat de Batxillerat del nostre centre gaudeix d'una hora setmanal destinada a la preparació de la prova oral dels certificats esmentats.