facebook  Instagram  TikTokpetita       lloro20px blogIBC80px COLORb      coeducat robotica assesorament 60px
 • DSC 2807
 • DSC 2864
 • E.F
 • DSC 2714
 • DSC 2723
 • DSC 2725
 • DSC 2761
 • DSC 2774
 • DSC 2793
 • DSC 2798
 • DSC 2805
 • DSC 2751

Alumnes d’Administració i Finances enregistren dos programes a LANOVA Ràdio en el marc del pla Innova FP

01 elsa anna alex

Aquests espais, elaborats per alumnes d’Administració i Finances, es podran escoltar dijous 6 de 10 a 12 h (i de 22 a 00 h), i dissabte 8 d’11 a 13 h

LANOVA Ràdio de Reus emetrà, aquest dijous 6 i dissabte 8 de juny, dos programes de ràdio que han estat ideats i realitzats per l’alumnat de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances de l’Institut Baix Camp de Reus. Al llarg del darrer trimestre, aquests alumnes han estat treballant el mitjà radiofònic en el mòdul “Comunicació empresarial i atenció al client”. Una experiència impulsada i coordinada per la professora Mavi Santamaria, amb la col·laboració de LANOVA Ràdio, que s’engloba en el programa Innova FP que impulsa el Departament d’Ensenyament amb l’objectiu de facilitar el traspàs de tecnologia i talent dels centres de formació professional cap a les empreses. 

Premsa:
La nova ràdio
Reus Digital

Així doncs, a finals del mes d’abril, el director de LANOVA Ràdio, David Fernàndez, va visitar el centre per oferir una xerrada sobre el món de la ràdio a cadascun dels dos grups de primer de l’esmentat cicle formatiu. El passat mes de maig, els quaranta alumnes d’aquests grups van desplaçar-se als estudis de l’emissora per enregistrar dos programes de ràdio que han estat preparant a les aules, i que aquesta setmana es podran escoltar a través de LANOVA Ràdio de Reus (www.lanovaradio.cat/directe). 

En aquests dos grups, els estudiants han estat dissenyant diferents espais radiofònics en què s’han tractat diverses temàtiques d’interès entre els joves com l’oci nocturn, la conciliació dels estudis amb la feina, l’estat de la formació professional, la inserció de la dona al món de l’esport o les xarxes socials. Aquests espais inclouen també entrevistes als Xiquets de Reus, a la Fundació Johan Cruyff, o a l’ONG animalista Nova Eucària, entre d’altres.

Emissió a LANOVA Ràdio de Reus

El programa del Grup Matí s

Els alumnes del Grup Matí que han partcipat en el programa són Elsa Gracia, Anna Morente, Alex Serrano, Abril Granados, Naiara Abás, Antonio Mármol, Marina Martos, Dèbora Casanovas, Olivia Lobato, Tetyana Boyko, Susana Pérez, Javier Pardo, Jonathan Luna, Marcos Daza, Cristina Salaet, Marina Casaus, Sandra Nuñez, Víctor Vallinoto, Rukma Nazim, Belén Saracho i Imane Amnad. Per la seva banda, els alumnes participants del Grup Tarda han estat Roger Antolín, Lidia Ruiz, Ana M. Sánchez, Alejandro Bustillo, Jeuriz Mateo, José Miguel Zambrana, Youssra El Bauazzati, Fatima Oualmahi, Nadia Baouchi, Mariam Baouchi, Gina Paola Mejía, Iman El Bouchafrati, Mohamed Aouragh, Dounia Abdellaoui, Aicha Abdellaoui, Alejandra Vaca, Ilham El Khalfaouy, Amy Castellví i M. Del Mar Sobrino.’emetrà dijous 6 de juny a les 10 h, a les 22 h en reposició i el dissabte 8 a les 11 h; mentre que el del Grup Tarda es podrà escoltar el dijous 6 a les 11 h, a les 23 h en reposició i el dissabte a les 12 h. Posteriorment, es podrà recuperar en podcast al web de l’emissora.

fsi mecd 2016DE 3l vermell 360px